Отказано „Културно лето”

Након што је неколико дана пре почетка отказан јулски део програма и пролонгиран почетак овогодишњег „Културног лета”, на јучерашњој седници организационог одбора одлучено је да се ова манифестација ипак не одржи ове године.

Иако је програм овогодишњег „Културног лета” припремљен и испланиран за месец и по дана, за сваки викенд, из оправданих разлога мора да се откаже, поручују организатори.

− Разлог отказивања програма је наравно комплетна епидемиолошка ситуација на територији целе Републике Србије, али наравно и Алексинца. Надамо се да ће се здравствено стање стабилизовати у нашем граду и у Србији и да у току септембра покушамо да макар један део програма одрадимо, да се нашој публици која жељно очекује било какво дешавање нешто прикаже, али опет кажем, чекамо одлуке како кризног штаба са територије општине Алексинац, тако наравно и републичког Кризног штаба − објаснила је Милена Рашић, директорка Градског позоришта „Театар 91”, које је организатор манифестације. 

Према распореду, и овогодишњи програм је требало да се састоји од позоришних представа, концерата и модне ревије, док је за крај овогодишњег „Културног лета” планиран наступ певачице Јелене Томашевић.

Фото са насловне из архиве: Културно лето 2019. 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − one =