Odborničke liste na Radio Aleksincu

Sedam odborničkih lista, koje su se kandidovale za učešće na izborima za odbornike u Skupštini opštine Aleksinac, zakazanim 21. juna, imaće priliku od ponedeljka 15. juna da u polučasovnoj emisiji na talasima Radio Aleksinca predstave svoje izborne programe.

Na današnjem žrebanju termina nastupa, održanom u sali zgrade bivšeg Komiteta određen je redosled nastupa u dva dnevna termina.

Prvog dana, u ponedeljak 15. juna, od 11 sati svoj predizborni program predstaviće odbornička lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu”. Istog dana u terminu od 14 časova u studiju Radio Aleksinca biće predstavnici grupe građana „Ivan Dimić – Za bolju opštinu Aleksinac”.

U utorak 16. juna od 11 sati na talasima Radio Aleksinca gostovaće predstavnici liste „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”. U terminu od 14 sati, istog dana, nastupiće predstavnici koalicije „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma”.

Trećeg dana predstavljanja izbornih lista, u sredu 17. juna, u prvom terminu od 11 sati gostovaće Grupa građana „Narodni pokret”, dok će u 14 sati nastupiti predstavnici „Ujedinjene seljačke stranke – Milija Miletić”.

Poslednjeg dana radijskog predstavljanja stranaka koje učestvuju na lokalnim izborima, u četvrtak 18. juna termin od 11 časova rezervisan je za Stranku Rusa Srbije.

Premijerne emisije u kojima se predstavljaju izborne liste biće reprizirane istog dana i to emisije emitovane u 11 sati reprizno u 17, a ona emitovana u 14 u terminu od 18 časova.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen + nine =