Одборничке листе на Радио Алексинцу

Седам одборничких листа, које су се кандидовале за учешће на изборима за одборнике у Скупштини општине Алексинац, заказаним 21. јуна, имаће прилику од понедељка 15. јуна да у получасовној емисији на таласима Радио Алексинца представе своје изборне програме.

На данашњем жребању термина наступа, одржаном у сали зграде бившег Комитета одређен је редослед наступа у два дневна термина.

Првог дана, у понедељак 15. јуна, од 11 сати свој предизборни програм представиће одборничка листа „Александар Вучић – За нашу децу”. Истог дана у термину од 14 часова у студију Радио Алексинца биће представници групе грађана „Иван Димић – За бољу општину Алексинац”.

У уторак 16. јуна од 11 сати на таласима Радио Алексинца гостоваће представници листе „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”. У термину од 14 сати, истог дана, наступиће представници коалиције „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма”.

Трећег дана представљања изборних листа, у среду 17. јуна, у првом термину од 11 сати гостоваће Група грађана „Народни покрет”, док ће у 14 сати наступити представници „Уједињене сељачке странке – Милија Милетић”.

Последњег дана радијског представљања странака које учествују на локалним изборима, у четвртак 18. јуна термин од 11 часова резервисан је за Странку Руса Србије.

Премијерне емисије у којима се представљају изборне листе биће репризиране истог дана и то емисије емитоване у 11 сати репризно у 17, а она емитована у 14 у термину од 18 часова.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × five =