Bradarac

Mesna zajednica Bradarac obradovala svoje mališane

U isturenom odeljenju Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmajˮ na Aleksinačkom Rudniku, danas je u Bradarcu održana novogodišnja priredba i upriličena podela paketića za predškolace i učenike ovog odeljenja od prvog do četvrtog razreda.

Mesna zajednica Bradarac jedna je od retkih u našoj opštini koja organizuje podelu paketića najmlađim meštanima. Prema rečima učitelja Dejana Stefanovića, sama inicijativa potekla je od ljudi iz Mesne zajednice.

‒ Inicijativa za podelu paketića potekla je od predsednika mesnih zajednica Vukašinovac i Bradarac. Oni su se obratili Osnovnoj školi ‘Jovan Jovanović Zmaj’ sa idejom da se Nova godina obeleži jednom manifestacijom, koja će biti obeležena priredbom i podelom paketića. Direktorka Osnovne škole na Aleksinačkom Rudniku Zorica Milojković i ja podržali smo ovu ideju i saglasili se da u ovoj proslavi učestvuju učenici naše školske jedinice, ovde u Bradarcu ‒ rekao je za naš portal ovdašnji učitelj. 

Bradarac

Razdragani mališani su, uz podršku svog učitelja, priredili polusatnu priredbu nakon koje je usledilo i uručenje paketića. Mesna zajednica obezbedila je 15 paketića koje im je uručio Deda Mraz.

‒ Današnji program protekao je u najboljem redu. Deca su se obradovala ovim gestom i trudićemo se da i narednih godina ovo postane tradicija, da obradujemo našu decu i darujemo im paketiće ‒ ocenila je potpredsednica mesne zajednice Jelena Petrović. 

Današnjoj priredbi prisustvovali su i Gordana Vasiljević, predsednica Mesne zajednice Vukašinovac i Siniša Živković, predsednik Mesne zajednice Jasenje, roditelji i radnici ovog isturenog odeljenja.

Bradarac

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × three =