Bradarac

Месна заједница Брадарац обрадовала своје малишане

У истуреном одељењу Основне школе „Јован Јовановић Змајˮ на Алексиначком Руднику, данас је у Брадарцу одржана новогодишња приредба и уприличена подела пакетића за предшколаце и ученике овог одељења од првог до четвртог разреда.

Месна заједница Брадарац једна је од ретких у нашој општини која организује поделу пакетића најмлађим мештанима. Према речима учитеља Дејана Стефановића, сама иницијатива потекла је од људи из Месне заједнице.

‒ Иницијатива за поделу пакетића потекла је од председника месних заједница Вукашиновац и Брадарац. Они су се обратили Основној школи ‘Јован Јовановић Змај’ са идејом да се Нова година обележи једном манифестацијом, која ће бити обележена приредбом и поделом пакетића. Директорка Основне школе на Алексиначком Руднику Зорица Милојковић и ја подржали смо ову идеју и сагласили се да у овој прослави учествују ученици наше школске јединице, овде у Брадарцу ‒ рекао је за наш портал овдашњи учитељ. 

Bradarac

Раздрагани малишани су, уз подршку свог учитеља, приредили полусатну приредбу након које је уследило и уручење пакетића. Месна заједница обезбедила је 15 пакетића које им је уручио Деда Мраз.

‒ Данашњи програм протекао је у најбољем реду. Деца су се обрадовала овим гестом и трудићемо се да и наредних година ово постане традиција, да обрадујемо нашу децу и дарујемо им пакетиће ‒ оценила је потпредседница месне заједнице Јелена Петровић. 

Данашњој приредби присуствовали су и Гордана Васиљевић, председница Месне заједнице Вукашиновац и Синиша Живковић, председник Месне заједнице Јасење, родитељи и радници овог истуреног одељења.

Bradarac

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 − four =