Nivea

У Алексинцу се гради „Нивеа” игралиште

И мада нисмо навикли да се грађевински радови, због временских услова, обављају а камо ли започињу у зимској сезони, топли децембарски дани дозволили су да се у Алексинцу отвори ново градилиште. Према саопштењу локалне самоуправе, пре неколико дана почела је изградња новог дечјег игралишта у улици Војске Југославије, где се раније налазио Мини-пич терен.

Nivea

Интересантно је да ће већински финансијер новог игралишта бити компанија „Нивеа”, захваљујући Алексинчанима који су гласали за свој град у кампањи „Где нам расту деца”. Тако се Алексинац, у овом кругу гласања, нашао на првом месту у конкуренцији преко 120 градова и општина. У Оштини кажу да ће радове изводити фирма „Пејком” уз подршку Јавног предузећа за путеве и стамбено-комуналну делатност.

Nivea
Фото: Општина Алексинац 

У овој инвестицији делом ће учествовати и Општина, а вредност дониране опреме је око три и по милиона динара. Пре ових радова, општинско Предузеће за путеве демонтирало је пич-терен који би требало да буде постављен почетком наредне године, а тренутно се налази у селу Краљеву.

Захвљаујући акцији компаније „Нивеа” до сада је изграђено тридесетак дечјих игралишта широм Србије.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + eleven =