Forum „Čitalića” u Lipovcu

Ovog vikenda, odnosno od petka 23. pa do nedelje 25. avgusta u Lipovcu će biti održan forum „Čitalića”, odnosno godišnje savetovanje uoči novog projektnog ciklusa.

− Ove godine tema ‘Čitalića’ biće putovanja i u skladu sa tim forum ‘Čitalića’ ugostiće profesora doktora Gorana Maksimovića sa Filozofskog fakulteta iz Niša i doktora Aleksandra Kostadinovića. Oni će govoriti na temu koju smo izabrali za ovogodišnje projektne aktivnosti, a sa nama će biti i profesor Nedeljko Bogdanović sa sličnom temom. U subotu ćemo imati akreditovani seminar ‘Čitalića’ za sve učesnike foruma koji će se baviti veštinama za 21. vek − najavila je Maja Radoman Cvetićanin, idejni tvorac „Čitalića”.

Zatvaranje foruma planirano je za nedelju, kada će biti rezimirano sve ono o čemu je bilo reči na ovom skupu. Ovom prilikom biće usvojen pravilnik „Čitalića” za 2020. godinu, a takođe i konkurs smotre i projektni plan. Prema rečima organizatora interesovanje za ovaj forum je veliko, više nego prethodnih godina. Oni veruju da će i ove godine bar stotinak škola učestvovati u projektu.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 1 =