Форум „Читалића” у Липовцу

Овог викенда, односно од петка 23. па до недеље 25. августа у Липовцу ће бити одржан форум „Читалића”, односно годишње саветовање уочи новог пројектног циклуса.

− Ове године тема ‘Читалића’ биће путовања и у складу са тим форум ‘Читалића’ угостиће професора доктора Горана Максимовића са Филозофског факултета из Ниша и доктора Александра Костадиновића. Они ће говорити на тему коју смо изабрали за овогодишње пројектне активности, а са нама ће бити и професор Недељко Богдановић са сличном темом. У суботу ћемо имати акредитовани семинар ‘Читалића’ за све учеснике форума који ће се бавити вештинама за 21. век − најавила је Маја Радоман Цветићанин, идејни творац „Читалића”.

Затварање форума планирано је за недељу, када ће бити резимирано све оно о чему је било речи на овом скупу. Овом приликом биће усвојен правилник „Читалића” за 2020. годину, а такође и конкурс смотре и пројектни план. Према речима организатора интересовање за овај форум је велико, више него претходних година. Они верују да ће и ове године бар стотинак школа учествовати у пројекту.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − four =