Bioskop: Filmovi za svačiji ukus

U velikoj sali Centra za kulturu i umetnost sutra će biti održane projekcije filmova „Park čudesaˮ 3D, „Afterˮ i „Osvetnici – Kraj igreˮ 3D.

Najpre će od 16 sati za najmlađe biti prikazan film „Park čudesaˮ u 3D projekciji, sinhronizovan na srpski. Radnja ove avanturističke priče sa elementima komedije smeštena je u jedan zabavni park gde posetioci uživaju u vožnji koja prkosi gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi, gde su neponovljive atrakcije.

Junacima ovog filma glasove su pozajmili Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerenić, Srđan Timarov, Marko Živić, Paulina Manov i mnogi drugi.

Potom će od 18 sati biti prikazana romantična drama „Afterˮ, zasnovana na istoimenom popularnom romanu Ane Tod. Film nam donosi priču o Tesi Jang, vrednoj studentkinji prve godine fakulteta sa isplaniranim životnim pravcem i željama. U njenom životu dolazi do velikih promena kada upozna Hardina Skota, tajanstvenog mladića prekrivenog tetovažama koji živi po sopstvenim pravilima. Hardin je sve ono što Tesa želi da izbegne ali nakon jednog njihovog zajedničkog boravka na jezeru, njih dvoje započinju romansu koja će doneti puno problema i izazova, sa kojima će probati da se izbore.

Režiju potpisuje Dženi Gejdž a glavne uloge tumače Žozefin Langford, Hiro Fajns Tifin, Selma Bler, Dženifer Bils i Piter Galager.

Za 20 sati zakazana je projekcija najnovijeg ostvarenja o Marvelovim superjunacima ‒ „Osvetnici – Kraj igreˮ 3D.

Četvrti film o Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da svedoči prelomnoj tački ovog epskog putovanja. Svi već poznati superjunaci (Ajronmen, Kapetan Amerika, Crna udovica, Neverovatni Halk, Čovek mrav, Tor…) moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju krhku stvarnost i svet spasu od tiranije Tanosa koji preti da zbriše čitavu planetu.

Film su režirala braća Ruso, dok glavne uloge tumače Robert Dauni Džunjor, Bri Larson, Skarlet Johanson, Džoš Brolin, Kris Hemsvort, Kris Evans, Tom Holand i mnogi drugi.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 + 11 =