Nišvil

Отворен конкурс за „Нишвил” волонтере

Млади који желе да учествују на „Нишвилу” као волонтери имају прилике да се пријаве до 10 јула. Нишвил џез тим расписао је конкурс на коме ће бити одабрано 300 волонтера за предстојећи, 25. међународни џез фестивал. Волонтерски програм трајаће од 1. до 12. августа.

‒ Кроз волонтерски програм фестивала до сада је прошло преко 3000 волонтера, почев од 2010. године. У том периоду волонтерски тим је окупио младе из преко 120 различитих градова земље и иностранства – подсећају организатори. 

Кандидати морају имати минимум 15 година, а одабрани волонтери биће подељени у десет сектора, при чему ће рад бити организован сменски.

(Више информација и пријава налазе се на линку volunteers.nisville.com)

Главни програм Интернационалног нишког џез фестивала „Нишвил 2019” одржаће се 8, 9, 10. и 11. августа, док ће пратећи програм почети још 2. августа.

У главном фестивалском програму, према најавама организатора, наступиће Мејсио Паркер (Maceo Parker), култни фанк и соул-џез саксофониста, Мелин Мој (Malina Moye), атрактивна леворука америчка гистаристкиња и певачица и многи други.

„Нишвил 2019” биће јубиларни 25. по реду, а поред богатог музичког програма најављени је и мноштво документарних и играних филмова на позоришном и филмском фестивалу у склопу „Нишвила”.

Фото са насловне: Нишвил џез фестивал 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − two =