Биоскоп: Филмови за свачији укус

У великој сали Центра за културу и уметност сутра ће бити одржанe пројекцијe филмова „Парк чудесаˮ 3Д, „Афтерˮ и „Осветници – Крај игреˮ 3Д.

Најпре ће од 16 сати за најмлађе бити приказан филм „Парк чудесаˮ у 3Д пројекцији, синхронизован на српски. Радња ове авантуристичке приче са елементима комедије смештена је у један забавни парк где посетиоци уживају у вожњи која пркоси гравитацији, где живе занимљиви и шарени ликови, где су непоновљиве атракције.

Јунацима овог филма гласове су позајмили Дарија Врачевић, Стефан Бундало, Ања Мит, Павле Јеренић, Срђан Тимаров, Марко Живић, Паулина Манов и многи други.

Потом ће од 18 сати бити приказана романтична драма „Афтерˮ, заснована на истоименом популарном роману Ане Тод. Филм нам доноси причу о Теси Јанг, вредној студенткињи прве године факултета са испланираним животним правцем и жељама. У њеном животу долази до великих промена када упозна Хардина Скота, тајанственог младића прекривеног тетоважама који живи по сопственим правилима. Хардин је све оно што Теса жели да избегне али након једног њиховог заједничког боравка на језеру, њих двоје започињу романсу која ће донети пуно проблема и изазова, са којима ће пробати да се изборе.

Режију потписује Џени Гејџ а главне улоге тумаче Жозефин Лангфорд, Хиро Фајнс Тифин, Селма Блер, Џенифер Билс и Питер Галагер.

За 20 сати заказана је пројекција најновијег остварења о Марвеловим суперјунацима ‒ „Осветници – Крај игреˮ 3Д.

Четврти филм о Осветницима кулминација је 22 повезана филма, који ће омогућити публици да сведочи преломној тачки овог епског путовања. Сви већ познати суперјунаци (Ајронмен, Капетан Америка, Црна удовица, Невероватни Халк, Човек мрав, Тор…) мораће да поднесу велику жртву уколико желе да очувају крхку стварност и свет спасу од тираније Таноса који прети да збрише читаву планету.

Филм су режирала браћа Русо, док главне улоге тумаче Роберт Дауни Џунјор, Бри Ларсон, Скарлет Јохансон, Џош Бролин, Крис Хемсворт, Крис Еванс, Том Холанд и многи други.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + 15 =