Bioskop CKU: U subotu tri aleksinačke filmske premijere

Na programu bioskopa Centra za kulturu i umetnost ove subote naći će se čak tri naslova. Tokom subote u terminima od 16, 18 i 20 sati, aleksinačka publika moći će da pogleda filmove „Frka – Razmaženo derišteˮ, „Sonikov filmˮ i „Led 2ˮ.

Najpre će od 16 sati biti prikazan film „Frka – Razmaženo derišteˮ koji donosi priču o psu koji živi privilegovnim životom u velikoj vili i svim njenim lepotama, poput spavanja na najfinijoj posteljini, jedenja sočnih odrezaka, odnosno života kakav pas može samo da sanja. Nakon gubitka vlasnika, pas Frka se nalazi na ulici, daleko od svoje kuće, prepušten sam sebi u svetu koji ne poznaje i tada kreće borba za preživljavanje i adaptaciju na novonastalu situaciju.

Film će biti prikazan u 3D tehnici, sinhronizovan na naš jezik, a glasove su između ostalih pozajmili i Boris Milivojević, Ivana Popović, Peđa Damjanović i Stevan Pjale.

Nešto kasnije, od 16 sati, na programu je „Sonikov filmˮ. Sonikov film je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež.

Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom. Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove moći kako bi uspostavio vlast nad čitavim svetom. Glavne uloge tumače Džejms Mardsen, Džim Keri, Tika Sampter i Ben Švarc.

Ruski film „Ledˮ, o kome se prošle godine u Srbiji naveliko pričalo, dobio je svoj nastavak ‒ priču o tome šta se zapravo dešava nakon posledenje rečenice većinu bajki: „…i živeli su srećno do kraja životaˮ. Aleksinačka publika biće u prilici da pogleda „Led 2ˮ u subotu od 20 sati.

Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i ponovo zapleše najlepšu igru na ledu. Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije, ali je želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će zauvek promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku…


Repertoar:

Subota (29.02.): 16:00 – „Frka – Razmaženo derišteˮ, 18:00 – „Sonikov filmˮ, 20:00 – „Led 2ˮ


 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seventeen − 3 =