OpštinaAleksinac

Ко је кандидат ОО СНС за председника општине?

Иако избори још нису расписани, предизборна кампања као да се полако захуктава. А да ће у њој значајно место имати и друштвене мреже, показују дешавања ових дана. Отварају се сумњиви профили, који пласирају одређене информације у вези са политичким дешавањима у Алексинцу. Недавно се појавио и податак да ће наводно уместо актуелног председника Ненада Станковића, кандидат Српске напредне странке за будућег првог човека Алексинца бити садашњи народни посланик Далибор Радичевић, као и да једног од општинских челника напредњака Топлицу Петровића, очекује смена са места директора Основне школе „Љупче Николић”.

Ове информације изнете на друштвеним мрежама енергично је демантовао председник ОО СНС у Алексинцу и први човек овдашње локалне самоуправе Ненад Станковић, рекавши да партијски органи још нису разматрали предлоге о будућем кандидату за председника општине из редова ове странке. Он нам је у разговору рекао да није било речи ни о Петровићевој евентуалној смени. Да се највероватније ради о политичким дезинформацијама указује и, како нам је објаснио Станковић, чињеница да је Далибор Радичевић испред ОО СНС у Алексинцу предложен као кандидат за народног посланика на изборној листи коју ће предводити напредњаци. Наш саговорник је оценио да такве информације пласирају политички противници, а да то није дело евентуалних фракција унутар ОО СНС, као што се приказује на спорним профилима.

Opština Aleksinac kandidati
Станковић: Информације о евентуалном канидату само нагађања

Према нашим незваничним информацијама, за сада није познато да ли ће напредњаци пре избора обелоданити свог кандидата за председника општине или ће сачекати да то обаве након изборних резултата. Први човек алексиначких напредњака Ненад Станковић нам је рекао да су у току активности око одређивања изборне листе коју ће кандидовати на предстојићим локалним изборима.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + 12 =