Биоскоп ЦКУ: У суботу три алексиначке филмске премијере

На програму биоскопа Центра за културу и уметност ове суботе наћи ће се чак три наслова. Током суботе у терминима од 16, 18 и 20 сати, алексиначка публика моћи ће да погледа филмове „Фрка – Размажено дериштеˮ, „Соников филмˮ и „Лед 2ˮ.

Најпре ће од 16 сати бити приказан филм „Фрка – Размажено дериштеˮ који доноси причу о псу који живи привилеговним животом у великој вили и свим њеним лепотама, попут спавања на најфинијој постељини, једења сочних одрезака, односно живота какав пас може само да сања. Након губитка власника, пас Фрка се налази на улици, далеко од своје куће, препуштен сам себи у свету који не познаје и тада креће борба за преживљавање и адаптацију на новонасталу ситуацију.

Филм ће бити приказан у 3Д техници, синхронизован на наш језик, а гласове су између осталих позајмили и Борис Миливојевић, Ивана Поповић, Пеђа Дамјановић и Стеван Пјале.

Нешто касније, од 16 сати, на програму је „Соников филмˮ. Соников филм је играна, акциона авантура, комедија, инспирисана светски познатом и популарном СЕГА игрицом, у којој је главни јунак светлоплави јеж.

Радња филма прати Соника који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем, човеком Томом. Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника који жели да ухвати Соника и искористи његове моћи како би успоставио власт над читавим светом. Главне улоге тумаче Џејмс Мардсен, Џим Кери, Тика Самптер и Бен Шварц.

Руски филм „Ледˮ, о коме се прошле године у Србији навелико причало, добио је свој наставак ‒ причу о томе шта се заправо дешава након последење реченице већину бајки: „…и живели су срећно до краја животаˮ. Алексиначка публика биће у прилици да погледа „Лед 2ˮ у суботу од 20 сати.

Захваљујући искреној љубави хокејаша Саше, првакиња у уметничком клизању Нађа успела је да устане из инвалидских колица и поново заплеше најлепшу игру на леду. Деловало је да ће наставити тамо где је стала у освајању титуле најбоље играчице Русије, али је жеља да се уда за Сашу и роди му дете била већа. Међутим, не и од цене коју ће због остваривања тог сна морати да плати. После немилог догађаја, који ће заувек променити животе младог брачног пара, чини се да је немогуће поново рачунати на срећан крај. Али, уколико поверујете у то, онда не познајете довољно добро ову ледену бајку…


Репертоар:

Субота (29.02.): 16:00 – „Фрка – Размажено дериштеˮ, 18:00 – „Соников филмˮ, 20:00 – „Лед 2ˮ


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =