detalj sa utakmice

Sportski vikend: košarka, rukomet, fudbal…

Prvenstvo košarkaša u Drugoj ligi nastavlja se ovog vikenda mečevima 21. kola. U derbiju kola, sutra od 19 časova u Hali sportova, ekipa Napredak Bosforusa ugostiće tim Klika iz Arilja koji je trenutno na sedmom mestu sa 31 bodom, dok su Aleksinčani na osmoj poziciji sa bodom manje.

Jastrebovi dočekuju Nišlije

I košarkaši Jastreba ovog vikenda igraju pred svojim navijačima. Sutra od 16 sati, u okviru 20. kola Prve međuregionalne lige – Istok, Aleksinčani će igrati protiv ekipe Niša.
Meč se igra u Hali sportova.

Rukometaši protiv Piroćanaca

Na startu prolećnog dela prvenstva rukometaša u Prvoj ligi – Istok, ekipa Aleksinca u nedelju će podeliti megdan sa predstavnicima Pirota.
U jesenjem delu prvenstva Aleksinac je osvojio 6. mesto sa 12 bodova, dok su Piroćanci bili na pretposlednjem, 11. mestu sa četiri boda.
Utakmica se igra u Hali sportova od 19 sati.

Ekipa RK Aleksinac

Zonaši pred svojim navijačima

Ovog vikenda startuje i prolećno prvenstvo fudbalera u Zoni Istok, Okružnoj i Opštinskoj ligi.
U Zoni Istok u nedelju od 15 sati u Subotincu se sastaju MoravicaBrodoremont iz Kladova, dok će na Aleksinačkom Rudniku igrati Rudar Alpos i Zaplanjac iz Gadžinog Hana.

Na startu Morava – Orljane

U Okružnoj ligi Nišavskog okruga na programu su mečevi 16. kola.
Sutra od 15 sati na stadionu Morave u Žitkovcu odmeriće snage Morava i Orljane. Sutradan, u isto vreme i na istom mestu, igraće Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i Rasovača, dok će u Kormanu megdan podeliti domaća Sloga i Moravac iz Čečine. Ekipe Jedinstva iz Grejača i Palilule iz Aleksinca igraće u nedelju u gostima. Grejačani putuju u Brest na meč protiv Dobriča, a Aleksinčani odlaze u Balajinac, gde će odmeriti snage sa Zemljoradnikom.

Aleksinčani u nedelju u Rutevcu

U sklopu 16. kola Opštinske lige, sutra od 15 sati u Bobovištu se sastaju JedinstvoOFK Draževac, a u Mozgovu TempoJastrebac iz Tešice.

U nedelju od 11 sati rivali su:
u Dobrujevcu: OFK SlogaGredetin,
u Radevcu: PoletNapredak iz Krušja, i
u Rutevcu: OFK RutevacOFK Napredak iz Aleksinca.

Od 15 sati na programu su još dve utakmice, i to:
U Trnjanu: BoracRatar iz G. Peščanice, i
U Vitoševcu: PoletPobeda iz Jakovlja.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × three =