Житковчани нишане горњи део табеле

Фудбалери Мораве у недељу су на свом стадиону у Житковцу званично почели припреме за пролећно надигравање у Зони Центар.

Тренерски тандем Александар Земљак – Милош Белић обавио је прву прозивку којој је присуствовало 15 играча, док је неколико њих из оправданих разлога одсуствовало.

Шеф струке Александар Земљак казао је да ће се комплетне припреме обавити на стадиону Мораве. Најпре ће се радити на психофизичкој припремљености играча, али ће велика пажња бити посвећена и физичкој снази, као и техници и тактици. Уследиће, наравно, и неколико контролних утакмица.

– Од играча захтевам озбиљан приступ, велики рад, одговорност и дисциплину, јер су то услови да остваримо наше планове  и да у наставку првенства искорачимо ка горњем делу табеле. – наводи Земљак.

Обраћајући се играчима, спортски директор Зоран Младеновић је истакао да је управа клуба уложила велике напоре да обезбеди услове за рад и изразио наду да ће играчи препознати те напоре и својим радом и залагањем успети да начине  помак на табели.

Морава је први део првенства завршила на 10. месту са 19 бодова.


Стигао голман

Прича око играчког кадра у Морави још увек није завршена. Клуб су напустила четворица играча и исто толико њих је дошло у Мораву. Међу њима је и голман Данило Младеновић.


Фотографије: Михајло Илић

2 коментара

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + twenty =