Savet za bezbednost

Због радова у Витковацу – 23. априла обустава саобрћаја

Саобраћај на путном правцу Витковац – према Ђунису и Ражњу биће обустављен у уторак, 23. априла, од седам до 19 часова. У том периоду „Инфраструктуре железнице Србије” изводиће радове на замени прагова, монтажи контра шина и изради коловоза од бетонских плоча на пружном прелазу након изласка из насеља, према државном путу Каоник-Прасковче.

Комисија Савета за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац је већ раније указивала на лоше стање појединих пружних прелаза и тражила од Железнице да предузме одређене активности. Зато је ово изненадно Обавештење, које је разматрано на јучерашњој седници, охрабрујући наговештај да ће у будућности пружни прелази у нашој општини бити сређенији, а самим тим и безбеднији. Пошто се ради о потпуној обустави саобраћаја, надлежне службе поставиће неопходну сигнализацију и одредиће алтернативне, заобилазне, правце.

Савет за безбедност саобраћаја општине Алексинац је донео одлуку да се у насељу Витковац постави саобраћајно огледало и то са леве стране коловоза општинског пута, наспрам центра раскрснице, из које се скреће у део Витковца. Прецизније ради се о раскрсници испред пружног прелаза на изласку из Доњег Љубеша, односно уласку у насеље Витковац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 5 =