Због хаварије део улице Солунске затворен, отежано и водоснабдевање

Због већ најављених данашњих радова на отклањању хаварије на магистралном цевоводу Житковац – Трњане тренутно је за саобраћај затворен део Солунске улице у Прћиловици. Возачи који долазе из правца Доњег Адровца не могу да се укључе у ову улицу и она је без саобраћаја до прве раскрснице. Они који скрећу у Солунску улицу код Барског моста могу исту да користе отприлике још стотину метара након старог центра Прћиловице, иза споменика, и онда имају могућност да скрену лево и кроз насеље да изађу на главни пут Житковац – Витковац.

Како је најављено, ови радови би требало да трају данас до 15 часова, али како незванично сазнајемо да се ради о хаварији на нешто већој дубини радницима Водовода предстоји нимало лак задатак да испоштују ово време.

Због ових радова, данас до 15 сати доћи ће до привременог прекида у водоснабдевању корисника у Житковцу, Прћиловици, Доњем Адровцу, Трњану, Витковцу и Доњој Пешчаници.

Такође, у наведеном периоду, долазиће до пада притиска у мрежи и замућења воде, па из Водовода упозоравају да такву воду не треба користити за пиће. Тек након потпуног бистрења воде и стабилизације притиска иста се може користити.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 10 =