SPS i JS

Za lokalne izbore u Aleksincu: Proglašena koaliciona lista SPS-JS

Opštinska izborna komisija u Aleksincu potvrdila je još jednu izbornu listu. Kao druga proglašena lista za predstojeće lokalne izbore je odbornička koaliciona lista pod nazivom „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS) – Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković – Palma”. Prvi na listi je aktuelni zamenik predsednika opštine i predsednik opštinskog odbora aleksinačkih socijalista Čedomir Rakić, drugi je Goran Petković, predsednik OO JS u Aleksincu, dok je treća Ivona Petrović, profesor razredne nastave.

SPS i JS

Prvi na listi Rakić u saopštenju za javnost istakao je da je značajan broj novih odborničkih kandidata na listi koji pripadaju raznim profesijama, od poljoprivrednika, domaćica do lekara i doktora nauka.

̶ Na našoj listi je 71 odsto novih ljudi, a preko 40 odsto su žene. Tu je i veliki broj mladih i obrazovanih osoba. Sedmoro osoba je ispod 30 godina starosti, dvanestoro je ispod 40 godina, a desetoro je mlađih od 50 godina ̶ objasnio je Rakić. 

On je još napomenuo i da na izbore izlaze „nikad jači, nikad jedinstveniji i sa pozitivnom kampanjom”.

Na koalicionoj listi od 41 odbornika 30 odsto odborničkih mesta je pripalo Jedinstvenoj Srbiji, što je procentualno nešto više u odnosu na listi za republičke izbore, odnosno narodne poslanike.

 

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

five × 5 =