Шуматовац међу најбољима у Србији

У Лазаревцу је одржан карате турнир „Трофеј Уније” на коме су проглашени најуспешнији клубови и такмичари по узрасним категоријама у катама и борбама у протеклој 2019.години. Међу најуспешнијима у Србији је Карате клуб Шуматовац који је у конкуренцији 27 клубова освојио високо шесто место. У категорији млађих кадеткиња до 13 година, признање је добила чланица Шуматовца Емина Младеновић.

Признања су добили и такмичари који су остварили резултате на домаћим и међународним такмичењима као чланови селекција Српске карате уније, а који нису изабрани за најбоље у својим узрасним категоријама . Они су добили Признање за остварене изузетне резултате, а међу добитницима су и такмичари Шуматовца: Никола Ристић у дисциплини борбе, Лука Алексић, Милица Миловановић, Кристина Павловић и Теодора Павловић у дисциплинама кате појединачно и екипно.

На овом турниру наступило је 27 клубова са око 300 такмичара свих узраста.

После доделе признања , чланови Шуматовца су се такмичили на турниру и освојили 11 медаља – по четири златне и сребрне и три бронзане.

Златне медаље у својим категоријама у катама освојили су:Марија Алексић у катама појединачно и ката тимови „Шуматовац 1” (Теодора Павловић, Кристина Павловић, Милица Миловановић), „Шуматовац 2” (Марија Алексић, Милица Јовановић, Емина Младеновић) и „Шуматовац 3” (Лука Алексић, Петар Живковић, Лука Ђорђевић). Сребрне медаље у катама појединачно освојили су Христа Николић, Лука Алексић и Емина Младеновић, а у борбама Никола Ристић. Бронзана одличја у катама појединачно изборили су Лана Николић, Теодора Павловић и Милица Јовановић.

Уручена су и признања и утешне медаље за први наступ, а добили су их: Катарина Влајић, Ленка Раденковић, Ања Јанкетић, Уна Марковић, Василије Тасић и Илија Маљеновић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − ten =