За чистију и лепшу околину, радили и празником

Већина служби у Јавном комуналном предузећу „Комуналне услуге” је током викенда и празника радило. Изношење смећа се обављало на целој територији општине, а Зеленило је такође, радило, пуним капацитетом како би град уредно дочекао предстојећу славу, 9. маја и Дан општине 5. јуна.

Није радила Управа предузећа, није радила Паркинг служба јер није вршена наплата. Остале службе су радиле и током празника.

‒ Изношење смећа не може да чека. Грађани нама плаћају извршење услуга, и ако бисмо правили паузу од та два нерадна дана, то би изазвало велике проблеме у даљем функционисању. Од прошле године изношење смећа ради сваког дана у години, свих 7 дана у недељи и током свих празника. Тако је било овог пута, тако и настављамо ‒ каже Далибор Марковић, директор „Комуналних услуга”, уз напомену да Управа може и у радним данима да надокнади посао који би био завршен током празника.

У протекла четири дана одмора на својим радним позицијама су били и радници који брину и о изгледу града.

‒ Служба Зеленила је такође радила јер нас ускоро очекује градска слава, очекује нас Дан општине. Био је кишни период, трава расте, пуне су руке посла и за ову службу, и ова служба је радила и у току празника – напомиње Марковић.

Наша екипа је Службу за изношење смећа током празника сретала и у алексиначким селима, па смо један детаљ на дан Првог маја забележели код школе у Гредетину, који показује њену ажурност.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × two =