Витошевчани меркају виши ранг

Јесењи део првенства Општинске лиге Фудбалског савеза општине Алексинац, Полет из ражањског села Витошевца окончао је на петом месту са 19 бодова, што је четири бода мање од јесењег шампиона, Полета из Радевца. Каква је конкуренција била у протеклој полусезони можда понајбоље илуструје велика гужва на врху табеле: на другом и трећем месту са по 23 бода, колико има и јесењи првак, су ОФК Слога из Добрујевца и Црвена звезда из Горњег Љубеша, док је на четвртој позицији Шкриљац из Брадарца са 21 бодом.

− Неочекивано смо кикснули на две утакмице и на кратко изгубили корак. Верујем, међутим, да ћемо у наставку првенства надокнадити оно што смо пропустили − казао је за наш портал председник Полета, Предраг Живковић − Наш циљ је јасан: јуримо прво место и пласман у Окружну лигу. Већ смо начинили неке кораке на том плану; довели смо тројицу нових играча, а ускоро ће наше редове појачати још тројица или четврорица нових фудбалера − додаје Живковић.

По речима нашег саговорника, у току је реконструкција клупских просторија на игралишту Полета. Уводи се струјаи вода и ради спољна и унутрашња изолација објекта. Када се сви планирани послови заврше, клуб ће добити лепо уређен мокри чвор, као и просторије за службена лица, за гостујућеи домаће играче.

Укупна вредност до сада изведених радова износи 300 хиљада динара, а средства је обезбедила Општина Ражањ.


Двоструки шампиони

У последњих 10 година Полет је два пута био шампион Општинске лиге ФСО Алексинац, 2012. и 2015. године, а тада се и такмичио у Окружној лиги Нишавског округа.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − five =