Večeras u gradu: Program za svačiji ukus

Letnja ponuda kulturnih dešavanja u samom gradu večeras je bogatija za dva sadržaja. Ljubitelji izvornog pevanja i narodne pesme biće u prilici da večeras prisustvuju tradicionalnoj Etno-kulturološkoj manifestaciji „Na Moravi vodenica stara”, a ljubitelji rok i pop muzike moći će da uživaju u muziciranju grupe „The Best Men”, koji će u okviru ovogodišnjeg programa Aleksinačkog letnjeg festivala nastupiti u dvorištu Muzeja. Oba programa počinju u 20 časova.

„Na Moravi vodenica stara” održava se po 56. put. Na stadionu za male sportove „Taš” večeras će biti upriličen kulturno zabavni program i tradicionalno takmičenje pevača amatera, na kome će  učestvovati osmoro takmičara. Večerašnji program upotpuniće i koncert Dušana Svilara u pratnji grupe „Apsolutno romantično”.

Na drugom kraju grada, tačnije u dvorištu Zavičajnog muzeja nastupiće muzički dvojac „The Best Men”. Hitovima aranžiranim za dva glasa, dve gitare i usnu harmoniku kroz svetsku pop i rok scenu provešće vas Vlada Veljković i Milan Đorđević. Na njihovom repertoaru naći će se pesme Iglsa, Erika Kleptona, Kanzasa, Stiksa, Boba Marlija, Stinga i mnogih drugih.

Naslovna fotografija: Ilustracija (izvor Fejsbuk stranica Aleksinac večiti grad).

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 + 9 =