Вечерас у граду: Програм за свачији укус

Летња понуда културних дешавања у самом граду вечерас је богатија за два садржаја. Љубитељи изворног певања и народне песме биће у прилици да вечерас присуствују традиционалној Етно-културолошкој манифестацији „На Морави воденица стара”, а љубитељи рок и поп музике моћи ће да уживају у музицирању групе „The Best Men”, који ће у оквиру овогодишњег програма Алексиначког летњег фестивала наступити у дворишту Музеја. Оба програма почињу у 20 часова.

„На Морави воденица стара” одржава се по 56. пут. На стадиону за мале спортове „Таш” вечерас ће бити уприличен културно забавни програм и традиционално такмичење певача аматера, на коме ће  учествовати осморо такмичара. Вечерашњи програм употпуниће и концерт Душана Свилара у пратњи групе „Апсолутно романтично”.

На другом крају града, тачније у дворишту Завичајног музеја наступиће музички двојац „The Best Men”. Хитовима аранжираним за два гласа, две гитаре и усну хармонику кроз светску поп и рок сцену провешће вас Влада Вељковић и Милан Ђорђевић. На њиховом репертоару наћи ће се песме Иглса, Ерика Клептона, Канзаса, Стикса, Боба Марлија, Стинга и многих других.

Насловна фотографија: Илустрација (извор Фејсбук страница Алексинац вечити град).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =