Вечерас у граду: Бананин турнир и концерт „Лутајућа срцаˮ

Грађани Алексинца и околине који желе да спарне поподневне сате проведу на отвореном имају могућност да, поред осталог, посете и два догађаја.

Ветерани фудбалских клубова Напредак из Алексинца, Озрен из Сокобање и Слога из Ћићевца вечерас ће се окупити на Меморијалу „Слободан Јовановић Бананаˮ, у знак сећања на овог легендарног фудбалера Напретка. Домаћин турнира који ће бити одржан на ТАШ-у је Спортски савез општине, а свечаном отварању присуствоваће и чланови породице покојног Слободана Јовановића. Почетак меморијала заказан је за 19 сати.

 

У дворишту Завичајног музеја у оквиру „АЛЕФ-аˮ, од 20 сати биће приређен мини концерт групе „Лутајућа срца” и пројекција филма о овој групи. Овај препознатљив амбијент поред аутетичне музејске зграде биће место дешавања још неколико догађаја планираних у овој седмици.

У четвртак од 20 сати је промоција књиге „Небеске хероине света” Радмиле Тонковић, док ће у петак на истом месту и у исто време глумац Милан Цаци Михаиловић евоцирати своје успомене кроз кабаретску представу „Цацијев успоменар”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 4 =