Вечерас на сцени у Алексинцу: Популарни ТВ и филмски глумци

Прве вечери Фестивала првоизведених представа ПИП, који почиње по десети пут, данас у Алексинцу публика ће имати прилике да на сцени Дома културе од 20 сати погледа представу београдског позоришта Атеље 212 под називом „Ова ће бити иста”, рађена по тексту Сташе Бајац, а у режији Ивана Вуковића.

На даскама које живот значе биће три глумца млађе генерације коју телевизијска и филмска публика већ зна по запаженим остварењима у презентовању ликова које су тумачили.

Урош Јаковљевић је најпознатији по улогама Бојана Бокија Жутића у телевизијској серији „Немој да звоцаш” и Бранислава Рајића у филму и серији „Шешир професора Косте Вујића”. Ивана Михаиловића највише памтимо по улози кадета Мирка Клисуре из телевизијске серије „Војна академија”. Дејан Дедић, поред осталог, играо је у филму и серији „Бићемо прваци света” чувеног кошаркаша Радивоја Кораћа.

Цена улазница за ову, као и остале представе је 300 динара, док комплет карата за шест представа кошта само 1.200 динара. Организатор Фестивала је Центар за културу и уметност, а покровитељ је и овог пута Општина Алексинац.

Сутра, другог дана овог фестивала, биће одиграна представа „Последње девојчице” у извођењу позоришта Костолањи Деже из Суботице, коју је режирао Кокан Младеновић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 + 3 =