У „Вожду” се организује „Славимо успех” и „Вождове звезде”

Основна школа „Вожд Карађорђе” у Алексинцу наредних дана биће у знаку одавања признања и награђивања својих најуспешнијих ученика. У среду и четвртак биће организована два догађаја на којима ће у центру пажње бити ђаци који су својим такмичарским, али и општим успехом заслужили одређене дипломе.

У среду, 12. јуна, је дан назван „Славимо успех” када ће 86 ученика школе добити поклон у виду књиге за освојено једно од прва три места на неком од 240 такмичења разних нивоа, која су предвиђена календаром такмичења Министарства просвете Републике Србије.

Четвртак, 13. јун, је посвећен „Вождовим звездама”, односно најуспешнијим ученицима и ученицама генерације 2009. годишта, када ће бити свечано уручење диплома и титула. Тада ћемо сазнати имена седам носилаца Вукове дипломе и 30 добитника Доситејеве. Биће проглашен и ученик генерације, као и ученик спортиста генерације. Њима ће осим прописаних диплома припасти и награда у виду књиге.

И то није све. За све награђене ученике у оба дана биће организована пригодна бесплатна екскурзија до Пирота са циљем обиласка Музеја Понишавља и знаменитости овог града и околине. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − sixteen =