Drenovac

У Великом Дреновцу хуманитарна акција „Играјмо за Софију”

У општу акцију прикупљања средстава за лечење 16. годишње Софије Накић из Житковца, укључили су се и Клуб добровољних давалаца крви „Хумано срце” из Алексинца, Културно-уметничко друштво „Видовдан” из Великог Дреновца и Центар за културу и уметност из Алексинца.

Они ће сутра у Дому културе у овом селу организовати хуманитарни концерт под називом „Помозимо Софији, играјмо за Софију”. Како је најављено, на концерту ће, осим „Видовдана”, наступити још шест друштава, и то: „Абрашевић” из Ниша, „Буковик” из Мозгова, „Младост” из Сухотна, „Дејан Јовановић Деша” из Тешице и „Бисер” из Дражевца, као и чланови Плесног клуба „Ронде” из Алексинца и „Афродита бенда” из Ниша.

‒ Хуманитарни концерт организујемо у намери да прикупимо средства за лечење Софије Накић из Житковца. Цену улазница нисмо одредили, ко колико може нека стави у кутију која ће бити постављена на улазу у салу. И чланови културно-уметничких друштава који учествују у програму ће приложити добровољни прилог ‒ каже председница КУД „Видовдан”, Мимица Илић. 

Концерт почиње у 18 сати.

Фото: Из архиве

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + 3 =