У трговинама: Бесплатне маске и хлеб за најстарије, а за непослушне полицајац

Иако трговинама ових дана, боље речено њиховим власницима, уопште не иде лоше, бар ако је судити по гужвама у објектима, они смишљају разне акције како би привукли нове потрошаче. Још пре десетак дана међу алексиначким трговцима је почела трка за симпатије најстаријих: бесплатна достава на кућну адресу по поруџбини, бесплатан хлеб и друго.

Према најавама, овим путем креће и „Леон” који ће купцима изнад 65 година у житковачком дисконту, у петак 24. априла, од 4 до 7 сати, дакле сутра, да дели бесплатно хлеб и заштитну маску. Иначе, у овом термину за пензионере радиће и остале трговине како у Алексинцу, тако и у Житковцу, а неке ће радити и у нашим селима.

Што се тиче снабдевености објеката на подручју општине Алексинац, она је добра. Трговци кажу да има дана када је превелика гужва, али и оних када се осећа засићеност купаца. Још примећују да људи полако улазе у рутину као да се распоређују током целог дана за куповину. Али, има и обрнутих случајева. Нисмо сазнали шта је данас после 13 сати изазвало нестрпљење грађана који су желели да у недозвољеном броју уђу у објекат „Златног трага” и нису хтели да слушају упуства трговца. Зато је морао да буде позван полицајац како би се стишале страсти.

Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + 1 =