Крпљење рупа не омета ванредно стање

Проглашење ванредног стања није омело Јавно предузеће за путеве да од 1. априла крене са редовним одржавањем локалних саобраћајница на територији општине Алексинац. Локалних саобраћајница са асфалтираним коловозом на територији наше општине има око 160 километара и на тим путним правцима радови на крпљењу ударних рупа, комплетном уређењу банкина и јаркова су у пуном јеку, а радници овог предузећа се придржавају свих прописаних мера заштите од заразе коронавирусом.

− За сада изводимо радове на редовном крпљењу ударних рупа на путном правцу Трњане – Јаковље и у Глоговици, а затим радимо уређење банкине и путних јаркова у Рсовцу и у Витковцу. Такође, од сутра крећемо и са израдом хоризонталне саобраћајне сигнализације − најавио је Милош Милошевић, директор предузећа.

Предузеће за путеве потписало је уговор за извођење радова на уређењу пољских и атарских путева и за асфалтирање улица у месним заједницама, а ови радови требало би да стартују од маја месеца. У наредном периоду планирано је и уређење зона школа које је договорено са Општином Алексинац. Према најавама, прво ће се уређивати зона школе у селу Краљеву, затим у Лоћики, а потом и у Грејачу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × one =