У понедељак почиње фестивал за малу и велику децу

Алексинац ће наредне седмице бити престоница позоришта за децу. У понедељак се диже завеса VI Позоришног фестивала за децу ЗИПО 2023, током кога ће малишани уживати у позоришним представама сваке вечери читавих седам дана, од 15. до 21. маја.

За почетак фестивала све је спремно. Већ уиграна екипа организатора фестивала Градског позоришта „Театар 91” и овог пута ништа није препустили случају и са радошћу дочекују овај шести фестивал позоришта за децу.

Част да отвори овогодишњи фестивал има представа „Снежана и десет патуљака” Позоришта „Пуж” из Београда. Друге вечери је на репертоару представа „Василиса прекрасна” Народног позоришта Ужице, а треће „Црвенкапа и драги Вук” Шабачког позоришта. Четврте вечери наступиће ансамбл Позоришта „Пинокио” са представом „Баш Челик”, пете наступа Народно позориште Приштина са представом „Принцеза Снежана и десет патуљака”, а последње такмичарске вечери гостоваће „Размажени принц” Народног позоришта Лесковац.

У част награђених, последње вечери, ансамбл организатора фестивала Градског позоришта „Театар 91” одиграће „Приче за лаку ноћ”.

Карте су у продаји по истим ценама као и минулих година, па тако за комлпет карата, за 7 представа,  треба издвојити 500 динара, док је појединачна цена по представи 100 динара и појединачне карте ће бити у продаји током фествала.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 5 =