Ražanj

У општини Ражањ, Добрици још један председнички мандат

Општина Ражањ данас је добила нови парламент који је изабрао и лица која ће у наредном мандату обављати најважније функције у локалној самоуправи. На конститутивној седници Скупштине општине Ражањ верификовани су мандати 27 одборника, од којих су 13 из Групе грађана „Добрица Стојковић”, девет са Изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу”, три представника има Изборна листа „Ивица Дачић – СПС” и два одборника су из ГГ „Верислав Велисављевић Верче”.

Нови председник Скупштине општине је Томислав Матић из Витошевца, који је из редова најбројније одборничке групације, док је његов заменик Милан Василић, правник из Претрковца, кадар Српске напредне странке. За секретара СО Ражањ именована је Звездана Бркић.

За председника општине поново је изабран Добрица Стојковић, који је и раније обављао ову функцију. Интересантно је да је Стојковић на протеклим локалним изборима предводио изборну листу групе грађана „Добрица Стојковић”. Његов заменик и даље ће бити Саша Милосављевић, који је и у претходном сазиву обављао ову дужност.

Општина Ражањ је једна од ретких локалних самоуправа у Србији где најважнија руководећа места нису припала кадровима Српске напредне странке.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =