У Буцековој завршни радови на згради Центра

Након нешто више од пола године, радови на новој згради Центра за социјални рад у Буцековој улици биће завршени почетком наредног месеца. Иако је планирано да радови трају седам месеци, нова функционална зграда на месту старе, биће изграђена пре рока по свим стандардима и прилагођена и оним корисницима који спадају у осетљиве групе.

− Могу да кажем да је овог момента зграда скоро потпуно готова, односно неких 95 процената радова је већ завршено. У овом моменту се чекају прикључци, нови прикључак на електроенергетску мрежу како би могло да се одраде сва потребна испитивања свих новоуграђених инсталација. Надамо се да ће се то догодити у наредних десетак дана и после тога остаје врло мало радова до коначног отварања овог објекта − рекао је Далибор Марковић, начелник Одељења за привреду општине Алексинац.

Укупна вредност пројекта изградње новог објекта је око 47 милиона динара са ПДВ-ом и ове радове у потпуности финансира локална самоправа из буџета.

Након завршетка радова остаје још да се набави нови намештај, па је за очекивати да радници ове установе скучене просторије, у привременом смештају, напусте с пролећа.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 11 =