Трњанци „на мишиће” до другог места

На „Видовданском купу” у спортском риболову, одржаном јуче на Ужичким барама надомак Ћићевца, екипа Клуба спортских риболоваца „Трњане” из Трњана освојила је друго место са 11 секторских поена и уловом од 1.165 грама.

За екипу из Трњана пецали су: Бобан Игњатовић из Алексинца, који је у А сектору освојио бронзану медаљу и треће место, Дарко Јовчић из Прћиловице, који је у Б сектору такође освојио бронзану медаљу и треће место, и Велимир Милошевић из Прћиловице, који се у Ц сектору пласирао на пето место.

Победник Видовданског купа је „Рибарац” из Трстеника са 7 секторских поена и уловом од 1.475 грама рибе, док су трећу позицију освојили домаћини, представници Удружења „Костреш” из Ћићевца, са 13 секторских поена и уловом од 1.250 грама.

Све три екипе, као и по тројица најбољих у сваком сектору, награђени су пехарима и медаљама.

− Време је било веома топло и спарно, риба је врло слабо гризла, тако да је 27 такмичара за три сата пецања укупно уловило само 9.285 грама рибе. Углавном се пецала веома ситна беовица, бодорка, понеки јапанац, бандар и цверглан. У тешким условима за пецање, наша екипа је „на мишиће” успела да избори одлично друго место – изјавио је Мића Димитријевић, председник КСР „Трњане”.

Ручак и подела пехара и медаља организовани су на Сплаву, лепом месту поред Велике Мораве у Варварину.

Фотографије: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 15 =