Три филма и једна представа пред Алексинчанима

На културном менију ове недеље наћи ће се чак три пројекције филмова и једна представа за децу. Вечерас ће хуманитарно бити приказан документарни филм „То је Тома”, сутра ће бити одиграна представа за децу „Сантиаго од мора”, а током недеље и понедељка бићемо у прилици да погледамо и филмове „Лето када сам научила да летим” и „Ти си тај”.

У суботу, 19. фебруара, у 19 сати у Великој сали Дома културе за малишане биће одиграна представа за децу „Сантиаго од мора: Потрага за гусарским благом”.

Представа је креирана по мотивима из истоименог анимираног филма, а прати Сантиага „Сантија” Монтеса, храброг и оптимистичног гусара од осам година, који креће у одважна спашавања, потрагу за благом и чува океане. Санти и његови најбољи другови плове морем на величанственом броду Ел Браво, користећи своју интелигнецију, гусарске вештине и морални компас како би заштитили свој дом.

Режију представе потписује Марко Манојловић, а улоге тумаче Маша Пантић, Драгана Суџук и Мила Станишић. Цена појединачне улазнице износи 300 динара.

За љубитеље филмова Центар за културу и уметност у сарадњи са Mobil 3D Cinema припремио је још једну премијеру. У понедељак, 21. фебруара, у 21 сат биће приказан филм „Ти си тај”, романтичнa комедијa са Џенифер Лопез и Овеном Вилсоном. Први пут на великом платну наћи ће се певач Малума.

Кет Валдез (Лопез) и нова музичка звезда Бастијан (Малума) су најпознатији славни пар на Земљи. Док се њихов заједнички неизбежни хит сингл „Ти си тај”, пење на врхове топ-листа, они планирају да се венчају пред својим обожаваоцима на церемонији коју ће емитовати више платформи. Чарлија Гилберта (Вилсон), разведеног средњошколског професора математике, на концерт су одвукле његова ћерка Лу и другарица. Када Кет неколико секунди пре церемоније сазна да ју је Бастијан преварио са асистенткињом, њен живот се преокреће док на сцени доживљава нервно растројство, преиспитујући љубав, истину и оданост. И док њен крхки свет нестаје, она се проналази у очима странца из публике. Кет одлучује да се уда за Чарлија. Оно што почиње као импулсивна реакција, претвара се у неочекивану романсу. Али како се силе спремају да их раздвоје, поставља се питање: могу ли двоје људи из тако различитих светова премостити јаз између себе и изградити место где обоје припадају?

Цена улазнице за ову филмску пројекцију износи 350 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 1 =