Teren

Sutra svečano otvaranje terena i teretane u Žitkovcu

Nakon mesec dana od početka radova, rekonstruisani košarkaški teren i nova teretana za rekreaciju na otvorenom u Žitkovcu zvanično će biti predati na korišćenje meštanima ovog naselja.

Teren će sutra u 13 časova svečano otvoriti predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković i bivši košarkaški reprezentativac Srbije Aleksandar Rašić. Rašić je karijeru počeo u FMP-u, a razvojni put mu se kretao od Efesa, preko berlinske Albe, Trabzonspora, Lijetuvos ritasa i Montepaskija iz Sijene, dok je odlične partije pruža i u dresu Partizana.

Teren

U okviru projekta „Unapređenje sportske javne infrastrukture u Žitkovcu” tartan podlogom presvučeno je 405 kvadratnih metara površine terena za košarku, u vrednosti od milion i šesto hiljada dinara. U sklopu terena izgrađena je i teretana na otvorenom za koju je izdvojeno pola miliona dinara. Pored toga, postavljena je i mala montažno-demontažna tribina sa 12 mesta za sedenje.

Projekat „Unapređenje sportske javne infrastrukture u Žitkovcu” su zajednički realizovali Ministarstvo omladine i sporta i Opština Aleksinac.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

eight − 2 =