Teren

Сутра свечано отварање терена и теретане у Житковцу

Након месец дана од почетка радова, реконструисани кошаркашки терен и нова теретана за рекреацију на отвореном у Житковцу званично ће бити предати на коришћење мештанима овог насеља.

Терен ће сутра у 13 часова свечано отворити председник општине Алексинац Ненад Станковић и бивши кошаркашки репрезентативац Србије Александар Рашић. Рашић је каријеру почео у ФМП-у, а развојни пут му се кретао од Ефеса, преко берлинске Албе, Трабзонспора, Лијетувос ритаса и Монтепаскија из Сијене, док је одличне партије пружа и у дресу Партизана.

Teren

У оквиру пројекта „Унапређење спортске јавне инфраструктуре у Житковцу” тартан подлогом пресвучено је 405 квадратних метара површине терена за кошарку, у вредности од милион и шесто хиљада динара. У склопу терена изграђена је и теретана на отвореном за коју је издвојено пола милиона динара. Поред тога, постављена је и мала монтажно-демонтажна трибина са 12 места за седење.

Пројекат „Унапређење спортске јавне инфраструктуре у Житковцу” су заједнички реализовали Министарство омладине и спорта и Општина Алексинац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 1 =