Сутра почиње Сајам аутомобила у Нишу

Ниш ће сутра бити централно место ауто-индустрије. Велики број аутомобила премијерно ће бити приказан на 14. по реду Сајму аутомобила „Auto Moto Fest” који ће премијерно бити отворен сутра, 6. октобра у 11 часова у хали „Чаир” и трајаће до недеље 8. октобра.

Регионални дилери аутомобила, као и бројне ауто куће понудиће оно најбоље што тренутно имају у понуди, поред нових модела аутомобила биће представљени и нови брендови на српском тржишту. Према најавама излагача имаћемо интересантне српске премијере, а ту су и лака електрична доставна возила, која полако преузимају примат када је достава у питању.

У самој хали „Чаир” наћи ће се Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot и Mercedes, мотоцикли Piaggio, Vespa, Peugeot, Aprilia, Segway, QJ motor, Zontes. Доставна возила ће бити изложена у самој хали, али и на платоу око хале, а биће присутна и теретна возила.

Током овогодишњег сајма биће обезбеђени сајамски попусти за куповину најновијих модела. Као и претходне године и ове ће велика пажња бити усмерена на хибридна, електрична возила, мотоцикле уз богату и разноврсну пратећу опрему.

Радно време сајма биће од 10 до 20 часова. Појединачне улазнице за сајам и ове године износиће 300 динара, док ће групне (за 10 и више особа) бити по 200 динара по особи.

Традиционално Сајам аутомобила организује City Marketing Centar.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − nine =