Сутра истиче рок за пријаве

У суботу и недељу, 8. и 9. јануара Стонотениски клуб Шуматовац организује Новогодишњи турнир у стоном тенису „Алексинац 2022”. Пријаве за овај традиционални турнир примају се до четвртка (6. јануар) на мејл: rsts_nis@yahoo.com.

Предвиђено је да се такмичење одржи у више категорија, у мушкој и женској конкуренцији, и то: мини кадети, млађи кадети, кадети, јуниори, сениори, ветерани од 35 до 50 година, од 50 до 60 и преко 60 година, и рекреативци. Млађе категорије (мини кадети, млађи кадети, кадети, јуниори) наступају у суботу од 10 сати у Хали спортова. Пријавнина за млађе кадегорије износи 500 динара, а мини кадети и мини кадеткиње не плаћају учешће. Такмичари у осталим старосним категоријама (сениори, све категорије ветерана и рекреативаца) такмиче се у недељу од 10 сати такође у Хали спортова. Пријавнина за сениоре и ветеране износи 700 динара или хиљаду динара за две категорије.

За најбоље такмичаре и такмичарке у категорији мини кадетa, односно мини кадеткињa, организатор такмичења је обезбедио робне награде, док ће најбоље пласирани такмичари у осталим категоријама бити награђени пехарима, медаљама и диломама.

Жреб и сатница такмичења биће објављени у петак (7. јануар) после 18 сати.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − twelve =