Стонотенисери шампиони, стонотенисерке друге

После двогодишње паузе због корона вируса, у Књажевцу су, у склопу Регионалне Домијаде, одржана спортска такмичења у малом фудбалу, одбојци, кошарци, стрељаштву, шаху и стоном тенису. Ова традиционална манифестација окупила је око 350 спортиста из домова ученика средњих школа из Јужне и Источне Србије, међу којима су били и представници алексиначког Дома „Младост”.

− Имали смо представнике у шаху и стоном тенису. У шаху су се такмичили само дечаци, а у стоном тенису имали смо такмичаре у обе категорије.У појединачном пласману у стоном тенису Милица Радовановић освојила је треће место и бронзану медаљу. У истој дисциплини девојчице су освојиле друго место, док су дечаци били први, па су самим тим изборили пласман за републичко такмичење које ће бити одржано од 13. до 15. маја у Београду − каже за наш портал васпитач у Дому „Младост” Новица Лукић, коме свакако припадају велике заслуге за овакав резултат.

Иначе, осим Милице Радовановић, у женској стонотениској екипи биле су и Тијана Радовановић и Сара Пешић, док су мушку екипу чинили Александар Најдановић, Ђорђе Стојадиновић и Ђорђе Димитријевић. Сви су ученици Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић” у Алексинцу.

Фотографије: Новица Лукић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five − one =