auto sedista

Отворен конкурс за доделу ауто-седишта

Родитељи прворођеног детета у прошлој и све рођене деце у овој године могу да од данас предају захтев за доделу бесплатног дечјег ауто-седишта.

Током последњег заседања, чланови Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац одлучили су да распишу Јавни позив за доделу ауто-седишта за децу, односно два јавна позива. На једном конкурсу могу да се јаве родитељи прворођене деце која су рођена у прошлој 2021. години, а  који нису конкурисали из објективних разлога, док по другом могу да се јаве родитељи све деце роћене у овој 2022. години.

Рок за предају захтева је од данас, па до 15 маја, а услови конкурса су исти као и ранијих година.  Додатни критеријуми су пребивалиште најмање једног родитеља на територији општине Алексинац и поседовање путничког возила у власништву једног од родитеља и старатеља или сродника заједничког породичног домаћинства на истој адреси.

Образац пријаве се може преузети на писарници општине Алексинац сваког радног дана у времену од 7 до 15 часова, а објављен је и на званичној интернет страници општине Алексинац – www.aleksinac.org. Пријаве се могу доставити поштом или на писарници општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − five =