Спортски викенд: Кошаркаши на центру

После уобичајене зимске паузе, овог викенда наставља се првенство кошаркаша у Другој лиги и Првој међурегионалној лиги ‒ Исток.

У слопу 14. кола Друге лиге, кошаркаши Напретка ЈКП путују сутра у Смедеревску Паланку на меч против Младости. Тренутно Паланчани су на трећем месту са 22 бода, док су Алексинчани на другој позицији са бодом више.

Наш представник у Првој међурегионалној лиги ‒ Исток, Јастреб, сутра ће у алексиначкој Хали спортова од 18 сати, у оквиру 14. кола, угостити тим Димитровграда. Димитровграђани заузимају четврто место на табели са 22 бода, а Алексинчани су са два бода мање на осмом месту.

У недељу шесто коло Бизнис лиге

Утакмицама шестог кола, у недељу се наставља Бизнис футсал лига Фудбалског савеза алексиначке општине.

Од 13 сати играће Астер ‒ Исо плус, сат касније састају се ВСЖ Палилула ‒ Грамер Жуте осе, од 15 сати ривали су Атеник комерц ‒ Грамер, а од 16 сати на програму је меч између Социјале и екипе Оаза Макс Вод.

На челу табеле тренутно су Атеник комерц и Оаза Макс Вод са по 15 бодова. Следе: Социјала са 10, Грамер Жуте осе са седам бодова, ВСЖ Палилула и Астер са по седам, Исо плус са три и Грамер без бодова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + 20 =