Putin, Vučić

И Алексинчани дочекују Путина

Међу многобројним грађанима Србије који ће присуствовати данашњем скупу, на коме ће се обратити председник Руске Федерације Владимир Путин и председник Републике Србије Александар Вучић, биће и око 250 Алексинчана. У преподневним сатима из Алексинца је пут престонице кренуло неколико аутобуса и, према нашим информацијама, око 15:30 стигли су у Београд, спремајући се за скуп који почиње у 18 часова.

Наш новинар јавља да је велики број аутобуса пристигао из целе Србије и да влада огромно интересовање за најављено обраћање два председника. Како сазнајемо, и у алексиначким селима је било заинтересованих за дочек Путина, па су активисти две водеће владајуће партије покушавали да обезбеде место више.

Осим присталица СНС-а и СПС-а, као и Покрета социјалиста, међу њима има и нестраначких личности који су се на скуп упутили да би поздравили председника Русије. Дочеку Путина на платоу испред Храма Светог Саве присуствоваће и представници Странке Руса Србије у Алексинцу, која има одборника у локалном парламенту. Према речима одборника Светомира Милановића, овој странци и удружењима која негују српско-руско пријатељство амбасада Руске Федерације у Србији упутила је званичну позивницу да присуствују скупу.

Фото са насловне: Амбасада Руске Федерације у Србији

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − six =