Ulica Majora Tepića

Sledeće sedmice: Jednodnevno zatvaranje ulice Majora Tepića

Davanjem saglasnosti na zahtev za obustavu saobraćaja u delu ulice Majora Tepića počelo je današnje zasedanje Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima opštine Aleksinac. Zbog radova Javno komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija” u utorak, 4. avgusta, od 7 do 15 časova za saobraćaj će biti zatvoren pomenuti deo ulice i to od raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića do ulice Vojske Jugoslavije, odnosno od raskrsnice kod Zelene pijace pa do Moravice.

Ova obustava saobraćaja zahteva i izmenu režima saobraćaja u delu ulice Vuka Karadžića od raskrsnice sa ulicom Majora Tepića do ulice Dušana Trivunca (između Zelene pijace i poljoprivrednih apoteka). Ovom prilikom je odlučeno da će se u periodu dok traju radovi saobraćaj u delu ove ulice takođe odvijati jednosmerno, ali uz promenu pravca.

U nastavku zasedanja Savet je odlučio da sledeću tačku dnevnog reda, u kojoj se zahteva postavljanje stubića u delu ulice Milentija Popovića odloži za narednu sednicu, dok je na ovoj usvojen zahtev osnovne škole „Vuk Karadžić” iz Žitkovca, za obeležavanje zone škole u Moravcu. Kako je ovom prilikom zaključeno, obeležavanje će se izvršiti zajedno sa uređenjem zona škola u ostalim naseljenim mestima, postavljanjem vertikalne i obeležavanjem horizontalne saobraćajne signalizacije.

Na kraju zasedanja, zahtev advokata Slađane Milojković, za korišćenje dva parking mesta u dvorištu iza stambene zgrade, odbijen je zbog nenadležnosti Saveta.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen + 14 =