Ulica Majora Tepića

Следеће седмице: Једнодневно затварање улице Мајора Тепића

Давањем сагласности на захтев за обуставу саобраћаја у делу улице Мајора Тепића почело је данашње заседање Савета за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац. Због радова Јавно комуналног предузећа „Водовод и канализација” у уторак, 4. августа, од 7 до 15 часова за саобраћај ће бити затворен поменути део улице и то од раскрснице са улицом Вука Караџића до улице Војске Југославије, односно од раскрснице код Зелене пијаце па до Моравице.

Ова обустава саобраћаја захтева и измену режима саобраћаја у делу улице Вука Караџића од раскрснице са улицом Мајора Тепића до улице Душана Тривунца (између Зелене пијаце и пољопривредних апотека). Овом приликом је одлучено да ће се у периоду док трају радови саобраћај у делу ове улице такође одвијати једносмерно, али уз промену правца.

У наставку заседања Савет је одлучио да следећу тачку дневног реда, у којој се захтева постављање стубића у делу улице Милентија Поповића одложи за наредну седницу, док је на овој усвојен захтев основне школе „Вук Караџић” из Житковца, за обележавање зоне школе у Моравцу. Како је овом приликом закључено, обележавање ће се извршити заједно са уређењем зона школа у осталим насељеним местима, постављањем вертикалне и обележавањем хоризонталне саобраћајне сигнализације.

На крају заседања, захтев адвоката Слађане Милојковић, за коришћење два паркинг места у дворишту иза стамбене зграде, одбијен је због ненадлежности Савета.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − one =