Сагледавање љубави на клупи

Вечерас, претпоследње вечери овогодишњег АЛЕФ-а у великој сали Дома културе oд 20:30 наступиће глумци „Театра без глутенаˮ из Београда. Они ће одиграти представу „На клупиˮ коју је по тексту Трајчета Кацарева режирао Петар Пјер Раковић.

Реч је о мелодрами са елементима комедије у којој се преплићу мушко-женски принципи сагледавања љубави. Окосницу представе чине вечита тежња за љубављу и потреба да будемо вољени, прихваћени и схваћени. У представи играју Милош Ђорђевић и Исидора Рајковић.

Милоша Ђорђевића, глумца београдског Народног позоришта шири аудиторијум је могао да види у улози Салета Теголе у серији „Вратиће се родеˮ, а прву улогу је имао у филму „Рингерајаˮ. Исидора Рајковић, чланица Књажевско – српског театра из Крагујевца је поред бројних позоришних улога остварила и улоге у ТВ серијама „Заборављени умови Србијеˮ и „Корениˮ и у другом делу филма „Зона Замфироваˮ. Алексиначка публика је могла да је види у представи „Опет плаче, ал’ сад од срећеˮ која је изведена на VI Фестивалу првоизведених представа 2017. године.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 − 8 =