Са Купа жандармерије три одличја

Чланови Џудо клуба „Алексинац”, њих деветоро, учествовали су на Међународном турниру „Куп жандармерије” у Београду. Овај традиционални, седми по реду, турнир окупио је око 600 такмичара из 59 клубова из Србије, Словеније, Босне и Херцеговине и Бугарске.

Алексинчани су у лепом светлу представили свој клуб и освојили три бронзане медаље и два пета места. Бронзом су се окитили Дуња Драгићевић (ст. полетарке, до 28 кг), КсенијаПавловић (мл. девојчице, до 48 кг) и Петар Стоиљковић (мл. дечаци, – 50 кг), док су пета места у својим категоријама изборили Вељко Манојловић и Дуња Ивковић.

− И на овом престижном и одлично организованом такмичењу, где је конкуренција била заиста јака, наши чланови нису остали без медаља, потврђујући тако на најбољи начин да се у нашем клубу озбиљно и предано ради. − казала је за наш портал тренер Џудо клуба „Алексинац”, Бојана Станковић и честитала такмичарима на постигнутим резултатима.

У недељу (12. новембар) млади алексиначки џудистииучествоваће на 31. „Кинезис купу” у Пироту, традиционалном међународном такмичењу које организује тамошњи Џудо клуб „Кинезис”.

Фотографије: Џудо клуб „Алексинац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + three =