Рудар окружни лигаш!

Синоћ је одржана седница Извршног одбора Фудбалског савеза Нишавског округа на којој су, поред осталог, усвојене пропозиције такмичења и донета одлука о саставу Окружне лиге у предстојећој такмичарској сезони.

Лига ће имати 18 клубова, два више него лане. Нови чланови су: Малошиште, које је испало из зоне, и прваци општинских лига Алексинац (Полет из Витошевца), Дољевац (Мекиш) и Мерошина (Арбанасце). Нови окружни лигаш биће и „Рудар 2016” са Алексиначког Рудника,који је у минулом првенству Општинске лиге ФСО Алексинац освојио друго место.

Јесењи део првенства почиње 19. августа, а завршава се 26. новембра, уз два ванредна кола.

ФК Рудар 2016

Усвојена је листа судија, делегата и инструктора. За комесара за делегирање службених лица изабран је Горан Динчић из Алексинца, комесар за такмичење биће Бранислав Кандић из Александрова, а дисциплински судија Александар Илић из Чечине.

Донета је одлука да Конференција клубова Нишавске окружне лиге буде одржана 2. августа у Мекишу, док ће семинар службених лица бити 13. августа у Алексинцу.


Ко се такмичи у Округу?

У предстојећој такмичаркој сезони чланови Окружне лиге Нишавског округа биће следећи клубови: Малошиште, Моравац из Чечине, Топлица из Шарлинца, Победа из Русне, Радники из Кочана, Тасковићи, Слога из Кормана, Полет из Радевца, Јастребац из Тешице, Слога из Јовановца, Борац из Азбреснице, Рад из Мерошине, Наисус из Рожине, Мекиш, Арбанасце, Полет из Витошевца, Баличевац и Рудар 2016 са Алексиначког Рудника.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =