Кинолошки викенд стартује ове суботе у Алексинцу

Кинолошки викенд, којим су у два дана предвиђене три изложбе паса у Алексинцу, Сокобањи и Параћину, почиње у нашем граду у суботу, 22. јула.

На теренима градског парка „Брђанка” одржаће се Национална изложба паса свих раса CAC Алексинац. Званични почетак изложбе је заказан за 10 часова. У оквиру предстојеће изложбе бити одржана и мини специјалка за 6. и 7. групу паса, односно гониче (EX-Yu гониче) и птичаре.

Истог дана, али у вечерњем термину у Сокобањи ће бити одржана „Међународна ноћна изложба паса CACIB Сокобања”, која ће од 19 часова бити уприличена на теренима Спортског центра „Подина”.

Сутрадан, 23. јула, кинолошки викенд завршава се Националном изложбом паса CAC Параћин и Специјализованом изложбом за шнауцере, која се одржава у Параћину у парку код Хале спортова са почетком у 9 часова.

Организатори ових изложби паса су Кинолошко друштво „Миливоје Прендић” из Алексинца, Кинолошко друштво „Сокобања” и Кинолошко удружење „Параћин” под покровитељством Кинолошког савеза Републике Србије (КСС) и Међународне кинолошке федерације (FCI).


Важне информације:

Крајњи рок за пријаву паса је данас до поноћи. Цена уписнине по псу је 2000 динара, а за сваког наредног пса истог власника је 1500 динара. На дан изложбе уписнина је 3500 динара, колико износи и за стране излагаче.

Уплата се врши на рачин КД „Миливоје Прендић” Алексинац: 325-9500800002774-69 са назнаком „за изложбу паса”. Пријаву и доказ о уплати послати на е-мејл адресу: cacaleksinac@gmail.com или онлајн на вебсајту https://aleksinac.e-kinologija.com. Без потврде о уплати пријава неће ући у каталог.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + eighteen =