Prva proba: Fudbal na ledu

Fudbaleri OFK Napretka 1929 odigralisu prvu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za prolećni deo prvenstva Zone Centar. Na Gradskom stadionu u Aleksincu rival im je bila Mladost iz Medoševca, član Srpske lige – Istok. Meč je odigran u gotovo nemogućim uslovima, na zaleđenom terenu, po jakom vetru i vrlo hladnom vremenu.

‒ Na ovakvom terenu ekipe nisu moge da se iskažu u pravom svetlu, ali je zalaganje igrača bilo na visokom nivou ‒ kazao je za naš portal trener OFK Napretka 1929 Marko Stevanović. – Za nijansu smo bili bolji, stvorili smo nekoliko konkretnih šansi, ali, na žalost, nismo uspeli da ih materijalizujemo. U nastavku susreta i „rezervisti” su dobili svoju šansu i iskoristili je na pravi način i čak se nametnuli za prvi tim. Ako nastavimo da radimo ovim tempom i da se ovako zalažemo, možemo očekujemo dobre rezultate u nastavku prvenstva ‒ naglasio je Stevanović.

OFK Napredak je nastupio u sledećem sastavu: Miletić, L. Janković, R. Janković, N. Cander, Matejev, Lazić, R. Stojanović, Stamenković, Rajković, Tasić, Popović. Igrali su još: Stanisavljević, Dinčić, Živić, Smiljković.

Foto: Milan Jovanović

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

fifteen + ten =